KOVOX Kft.
 A megoldás minden helyzetre
  Főoldal | Rólunk TermékeinkIparágak szerint | Specialitások | Akció | Elérhetőség
Az Ön otthoni vízcsapja műanyag vagy fém?A
Kovox Kft. által képviselt sörzsiráf gyártója igen nagy hangsúlyt helyez a minőségi kivitelre.

Ezért a sörzsiráf csapját mi nem igénytelen, törékeny műanyagból, hanem valódi, vatag, erős, ezüstszínben csillogó fémből (minőségi rozsdamentes acél) készítjük, mely ütődéseknek ellenáll, nem törik, higiénikus, könnyen tisztántartható, tartós - a sörözéshez méltó erőt sugárzó.
Ugyanezen okból a csap fogantyúja és az eszköz alapja is valódi, tömör fa.
Ezzel a kivitellel nem csak a sörözés praktikus eszköze, de egyben a sörözés hangulatára is adó, minőséget méltányoló vendéglátóhelyek büszkén vállalható, látványos eleme.

Mivel a gyártó csakis az igényes felhasználókat célozta meg, ezért a fent említett fa alap három különböző színben választható (világosbarna fa, sötétbarna pácolt fa, és mahagóni színű fa), ami az aranyszínű (sárgaréz) és az ezüstszínű (króm) csapok csillogó színével igen tetszetős külsőt eredményez, és lehetővé teszi, hogy az eszköz az adott hely szelleméhez, hangulatához, színeihez a legjobban illeszkedjék.

A Kovox Kft. által forgalmazott sörzsiráf űrtartalma: 3 liter, fél literenként osztásokkal jelölve.

ÚJDONSÁG!
Immáron 5 és 10 literes változatok is!


A csap alapja mentén körbeforgatható, így mindenki kényelmesen tudja poharát teletölteni.


A sörzsiráf tartozékai: egy fedő, és egy tisztítókefe, melyet minden eszközhöz ajándékba adunk.

Az oszlop egyetlen mozdulattal, egy kézzel is kiemelhető. Így újratöltéskor elegendő csak azt a pulthoz vinni, míg a nehéz alap az asztalon maradhat. Ezzel a felszolgáló személyzet jelentős munkát takarít meg.

Az általunk forgalmazott zsiráf kivitele által, fa alapjával, körbeforgathatóságával, minőségi csövével, fémcsapjával lehetőséget teremt, hogy italjaikat igényes, helyszíneikhez és a sörözés hangulatához méltó módon kínálhassák.

A sörzsiráf megjelenésével helytáll elegáns szállodai környezetben, sörözőkben, pubokban, billiárd és bowling klubokban, kisvendéglőkben, pizzériákban egyaránt. Hasznos lehet fogadásokon, banketteken, esküvőkön és egyéb rendezvényeken.

Tekintse meg további vendéglátóipari kínálatunkat is!
http://www.kovox.hu/html/ipar.vendeglatas.html

 Elérhetõség: info@kovox.hu; Tel:+36-70/318-8525  2008 - kovox.hu