KOVOX Kft.  
    A megoldás minden helyzetre
  Főoldal | Rólunk TermékeinkIparágak szerint | Specialitások | Gyakori problémák | Akció | Elérhetőség
  Termékeink:


  MUNKAVÉDELEM,
  BALESETMEGELŐZÉS

  » Védőeszköz automata

  » Csúszásgátló szalag,
     lapok, alakzatok

  » Álláskönnyítő és
     csúszásvédett
     elfáradás elleni
     védőszőnyegek

  » Menekülőútvonal
      jelölés,
     utánvilágító táblák

  » Kézvédelem,
     alkarvédelem

  » Lábvédelem

  » Légzésvédelem

  » Hegesztésvédelem

  » Fejvédelem

  » Szemvédelem

  » Arcvédelem

  » Hallásvédelem

  » Hűtött, fűtött ruházat

  » Vegyvédelmi ruházat

  » Lángálló, tűzálló
     (éghetetlen) ruházat

  » Hűtőházi ruházat

  » Vízálló ruházat
     Esőálló ruházat

  » Jólláthatósági
     ruházat

  » Egyszerhasználatos
     ruházat

  » Kötények

  » ESD védelem

  » Nagyfeszültség és ív
     elleni védőeszközök

  » Zuhanásvédelem

  » Szerszámrögzítők
     szerszámok leesését
     gátló eszközök

  » Nagynyomású
     vízsugár elleni
     védelem

  » Munkaruházat,
     formaruházat

  » Gázdetektorok,
     gázérzékelők

  » Személyi higiéne,
     kézápoló szerek

  » Szemzuhany,
     mentesítő zuhany

  » Ízületi védők,
     nyomási trauma
     ellen védők

  » Elsősegély dobozok

  » Kommunikációs
     eszközök

  » Kizáró eszközök

  » Tűzoltókészülékek,
     tűzjelzők


  SZENNYFOGÓK,
  TAKARÍTÁS, HIGIÉNIA

  » Takarító készülékek

  » Ipari porszívók

  » Tisztasági, beléptető
     szennyfogó szőnyeg

  » Fürdő, zuhany, öltöző
     padlófedés

  » Személyi higiéne,
     kézápoló szerek

  » Mosdó, WC kellékek
     adagolók, szárítók,
     tárolók, stb.

  » Hulladékgyűjtő
     tartályok


  IPARI PADLÓFEDÉSEK,
  PADLÓJELÖLŐK,
  RAKTÁRFELSZERELÉS,
  ÉPÜLETVÉDELEM

  » Padlóborítások

  » Jelölőszalagok

  » Menekülőútvonal
      jelölés,
     utánvilágító táblák

  » Csúszásgátló szalag,
     lapok, alakzatok

  » PVC szalagfüggöny

  » Beütésvédő élvédők,
     falvédők

  » Rugalmas korlátok,
     ütközésvédők

  » Dobozelcsúszás
     elleni fóliák

  » Gázdetektorok,
     gázérzékelők

  » Védőeszköz
     automata

  » Tűzoltókészülékek,
     tűzjelzők


  KÜLTÉRI ESZKÖZÖK,
  KORLÁTOK, TALAJFEDŐK,
  SÁTRAK, TARTÁLYOK

  » Sátrak:
     mentesítő sátor,
     katasztrófavédelmi
     sátor

  » Terelőkorlátok
     elkerítő eszközök,
     közúti eszközök

  » Útlefedő eszközök,
     fedőlapok, útlapok,
     útrácsozatok

  » Gyorstelepítésű
     gumitartályok,
     tömlők

  » Abszorbensek

  » Elfolyás gyűjtők,
     kármentő tartályok

  » Tárolószekrények

  » Szemzuhany,
     mentesítő zuhany

  » Víz-, törésálló
     dobozok, ládák

  » Lámpák,
     zseblámpák,
     fényforrások
ÜZEMCSARNOK?
RAKTÁR?

ELEGE VAN
AZ ÁLLANDÓAN

- felszakadozó
- nehezen eltávolítható
  foszlányokat hagyó
- rálépve nem érzékel-
  hető
- havonta lecserélendő
- csúszós felszínű
- állandósult gondot
  jelentő

JELÖLŐ-
SZALAGOK-
BÓL?

AKKOR
VÁLTSON!VISSZA ELÉRHETŐSÉG

RÓLUNK


Szomorú tapasztalat és számos vevőnktől halljuk, hogy a hazai munkavédelmi kereskedelmi egységek többsége csupán egy "bolt". Azaz egy elérési pont, ahol adott termékek megvásárolhatók.

Számos vevőnk számolt be arról, hogy amikor tanácsot kért a választáshoz, akkor legtöbbször csak a kezébe nyomtak egy katalógust, hogy ebből tessék választani. Sajnos ez a jelenség "visszafelé" is hat: sok vevő nem is kér már tanácsot, és megelőzendő a felesleges köröket és a rossz tanácsokat, inkább maga választ - és sajnos sokszor nem megfelelően.
Hiszen a legkorszerűbb technológiákat, a termékek adott körülmények közötti használhatóságát, várható élettartamát és megfelelőségét csak az ismerheti, aki valóban szakember és a gyártmányok olyan adatait is ismeri, melyek túlmutatnak a szabványi megfelőségeken.

A Kovox Kft. éppen ezért azt tűzte ki célul, hogy ne csak katalógusként biztosítson termékeket, hanem a beszerzés teljes folyamatát segítse - kezdve az igények és célok felmérésétől, javasolva a legcélszerűbb eszközöket, és végül le is szállítva azokat.

Termékeink túlnyomó részét, ezen termékek gyártóinak közvetlen hazai képviseleteként kínáljuk - ezzel magas szakmai színvonalon összekötve a felhasználói igényeket, az eszközöket tervező és azok gyártását kontrolláló mérnökökkel.
Kínált termékeink csakis minősített gyártóktól származnak, és (amely alkalmazásokra ez kötelező) mind rendelkeznek a megfelelő EU szerinti biztonsági tanúsítványokkal (EN szabványok megfelelőségével).

Portfóliónk kialakításánál külön ügyeltünk arra, hogy csakis megbízható minőségű, világszínvonalú, de az itthoni forgalomban nem tömegesen terjesztett termékeket kínáljunk, ezzel is egyedi arculatot, és kiváló lehetőségeket kínálva azon felhasználóknak, akik minőségi termékeket, minőségi módon szertnének előállítani.
Rossz minőségű, csakis ára miatt a hazai piacra ömlesztett, igénytelen tömegtermékekkel, szemben a hazai szomoró gyakorlattal, cégünk NEM foglalkozik - ugyanakkor az egyszerűbb igényekre is vannak célszerű és gazdaságosabb javaslataink!

A gazdaságossáot mindig az éves kiadás formájában és nem az egy darab eszköz formájában számoljuk, megelőzve azt a gyakorlatot, amikor olcsó eszközökkel valójában sok millió forint éves töbletkiadást generálnak az elégtelen védelem, növekvő selejt és baleset és a gyors elhasználódás miatt. 

Az elmúlt években egyre több olyan vevővel találkozunk, aki ha nehezebb problémával kerül szembe, akkor hozzánk jön - vagy hozzánk küldi szokásos beszállítóit, akik nem bírkóztak meg az adott speciális esettel.
Ugyanakkor a Kovox Kft. nem csak a specialitásokkal, hanem a termelés teljes munkavédelmi ellátásával tudja segíteni a beszerzés munkáját. Ezzel egyszerre egyszerűsíthető a beszerzés, ugyanakkor jelentősen megnövelhető a hatékonyság és a gazdaságos működés is. Nem utolsósorban - nagyobb vevőinknek jobb árakat is tudunk biztosítani.

Tegyen próbát! Ha nem csupán egy konkrét eszközt keres, hanem a teljes termelési folyamatot megvizsgáljuk együtt, úgy (tapasztaljuk!) szinte mindig kiderül, hogy még a megelégedéssel használt eszközeik helyett is tudunk jobbat, praktikusabbat adni.

Mivel a Kovox kft. célja a szakmai felhasználók legjobb kiszolgálása, és mivel cégünk Magyarország teljes területén képes a közvetlen beszállításra ezért a szakmai végfelhasználók igényei prioritást élveznek. Kérjük ezért Önöket, hogy közvetlenül forduljanak kollégáinkhoz - lehetőleg kihagyva a közvetítő, árfelhajtó, sokszor a kérdéshez nem is értő "kereskedelmi" cégeket.

Ugyanis csak így érhető el ugyanis a legjobb, legcélszerűbb termelésellátás is, ekkor tudunk a teljes gyártási spektrumra hasznos munkavédelmi, raktári, és szennyfogó eszközöket javasolni, és ekkor tudjuk a beszerzés munkáját is igazán hatékonnyá tenni.

A Kovox Kft. közvetlen vevői között már most is számos gyár, üzem, közintézmény, kis- és nagyvállalat, oktatási intézmény, bank, étterm, szálloda, irodaház, üzletközpont, kórház, labor, szolgáltató található meg. Sajnos néhány termékből a néhány darabos kiszolgálás azonban nem megoldható, annak megvalósítása irreálisan magas árakkal lenne csak lehetséges.

Termékeink kínálható skálája is ezek szerint változhat, szűkülhet vagy bővülhet, a mennyiséggel, fizetési kondíciókkal áraink is változhatnak. Egyes termékeink csak bizonyos esetekben biztosíthatók - számos lehetséges termékünket meg sem találják honlapunkon, de ha az a legcélszerűbb, akkor azokat is javasoljuk (már csak ezért se csupán katalógusként tekintsen ránk)

Éppen ezért teljes árlistát nem tartunk fenn, ilyen jellegű kéréseiket sajnálattal el kell utasítanunk. Árainkat a szükséges termékekre az adott devizaárfolyamok mellett, az adott mennyiségekhez igazítva, az egyedi esetet komplexül figyelmbe véve alakítjuk ki, hogy a felhasználó a legjobb ár-érték arányt érhesse el lehetőségeihez és szükségleteihez mérten. Így mindig arra adunk ajánlatot, amire Önnek éppen szüksége van, és abba minden akkor lehetséges árengedményt automatikusan beépítünk.

Ez a felépítés is biztosítja, hogy nem csupán mintegy étlapként szeretnénk kínálatunkat Önök elé tenni, melyből aztán maguknak kell választani, hanem jó házigazdához méltóan szívesen vesszük óhajaikat, melyekre Önökkel egyeztetve, egyénileg szabott, mennyiségfüggő ajánlatot adunk akár mindennapi, akár különleges igényeikre, felhasználási céljaikra is.

Nem titkolt célunk, hogy a felhasználókat csakis közvetlenül szállítsuk be, ezért képezzük és fizetjük saját embereinket, használunk saját marketing eljárásokat. Ezen túl természetesen örömmel vesszük kiskereskedelmi egységek (üzletek) érdeklődését is, feltéve, hogy  teljes skálánkat kívánják boltjukban tartani, üzleti filozófiánkat magukévá tenni. Ebben az esetben igényeit hasonló gonddal kezeljük.

Ugyanakkor a kollégáink által felkínált megoldásokra csak árfelhajtó továbbadásra jelentkező, az adott témakörben járatlan cégeket nem támogatjuk, hozzájuk képest a végfelhasználók igényeit mindig előbbre vesszük.

Köszönjük bizalmukat és elismerő visszajelzéseiket, továbbra is azon leszünk, hogy  termékeink  minőségével és árával egyaránt elégedett lehessen minden partnerünk.
Cégadatok és információk:

Cégünk az igények egy részét csomagküldő kereskedelem formájában szállítja.
A megrendeléseket írásban kérjük leadni, ennek módja lehet emailben leadott rendelés is. Az elfogadott megrendelés szerződésnek minősül.
A nálunk vásárolt termékekről minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki. A számlák kiállításához megkapott adatokat (név és cím) más célra, mint a számlák kiállítására nem használjuk fel.
A számlák kiállításának nyelve a magyar.
Elállás esetén a termék hiánytalan, sérülésmentes visszaszállítása a megrendelőt terheli. (elállási jog csaki az érvényes PTK alapján fogyasztónak minősülő természetes személyeket illet, a jogszabályoknak megfelelő esetek kivételével)


Cégnév: Kovox Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövid név: Kovox Kft.
Székhelycím (üzletfelelek fogadására nem itt történik!): 1126 Budapest Királyhágó u. 16.
Telephely (kiszolgálást, ügyfélfogadást csak itt végzünk!): 1135 Budapest Csata u. 24.
Tel.: 1/780-1446 (hétfőtől péntekig 10-17:30-ig)
E-mail címe: vedoeszkozkovox.hu
Weboldal címe: www.kovox.hu
Adószám: 11235952-2-43
EU-s adószám: HU11235952
Cégjegyzékszám: 01-09-676995 (nyilvántartásba vette: Fővárosi Cégbíróság)
Bankszámlaszám - HUF (forint): 12011265-00158309-00100007 Raiffeisen Bank
Bankszámlaszám - EUR (euro): 12011265-00158309-00200004 Raiffeisen Bank
Fizetési, szállítási lehetőségek:

Utánvét:
A megrendelt áru ellenértékét a futár veszi át készpénzben. A fizetendő összeg az áru és a kiszállítás ellenértéke.
A kiszállítás díja függhet a termék jellegétől, méretétől, mennyiségétől, értékétől. Ezért a kiszállítási díjat még a szerződés (érvényes megrendelés) előtt közöljük, ennek tudatában dönthet arról, hogy rendelését feladja-e.
Az ÁFÁ-s számlát a csomag tartalmazza.

Személyes átvétel:
Bemutatótermünkben, előzetes egyeztetés alapján. Ekkor a számlát az áruval együtt adjuk át, annak ellenértéke készpénzben teljesíthető. Szállítási díjat ilyenkor nem számítunk fel. ÁFÁ-s számla készítése kötelező, számla nélkül terméket nem adunk ki.

Átutalás előre:
A megrendelt termék(ek) árát és az előre egyeztetett szállítási díjat bankszámlánkra előre fizetik be. Ezzel a szállítási díj rendszerint csökkenthető. Ha személyesen veszik át bemutató helyiségünkben, úgy kiszállítási díj nincsen.
Kiszállítás esetén ilyenkor a futárnak nem kell semmit fizetni. Az ÁFÁ-s számlát a csomag tartalmazza.

Átutalás utólag:
Megállapodás szerint a fizetés töténhet utólag is, a leszállításkor vagy pár nappal azután kiállított és elküldött számla (a számla az áruval együtt, avagy megegyezés szerint külön postázva) ellenértékét a vevő a megállapodott fizetési határidővel, átutlással teljesíti bankszámlánkra.
Ezt a lehetőséget csakis egyes céges vásárlóinknak biiztosítjuk, egyéni elbírálás szerint.

A fizetés pénzneme: A fizetés a számlákon feltüntetett pénznemben történik. Ez az esetek túlnyomó részében forint (HUF). Egyes, külön megállapodott esetekben a pénznem lehet euro (EUR) is. EUR-s fizetési kérelmet csak átutalásos esetekben fogadunk el. Ilyenkor a számlát is EUR-ban állítjuk ki. Ennek összege a kiálítás időpontjában kedvezőbb lehet, de a fizetési határidőre az árfolyammozgások miatt már kedvezőtlenebbé válhat.
Ha EUR-s fizetést fel tudunk ajánlani, úgy vevőink maguk dönthetnek, hogy melyik (HUF vagy EUR) árajánlatunkat fogadják el. Az adott ügyletre a rendeléskor elfogadott fizetési mód és devizanem, a későbbiekben már nem változtatható.

A minőségi kifogások kezelése:
Az árut, amennyiben lehetséges annak kiadása előtt ellenőrizzük, láthatóan hibás árut nem küldünk ki.
A rejtett hibákat azok észrevételekor a vásárló bejelentésére kivizsgáljuk. Ha a hiba a termék gyártási hibájára vezethető vissza, úgy a vásárló cserére vagy az ellenérték visszatértésére tarthat igényt.

A vásárló a terméket köteles átvételkor szemrevételezéssel megvizsgálni.
Amennyiben a terméket hibásnak találja, úgy a vásárló egy hetes jogvesztő határidőn belül köteles írásban jelenteni a konkrét kifogás megadásával. A kifogásolási határidő kezdete látható hibák esetén az átadás, rejtett hibák esetén a hiba felfedésének időpontja.
A hiba bejelentését követően 5 munkanapon belül kell válaszolnunk, ha külön kivizsgálásra van szükség, úgy a kivizsgálására cégünknek 30 nap áll rendelkezésére, ami alatt a bejelentésre írásban köteles választ adni.

Szándékos rongálásból, az áru nem megfelelő tárolásából, az áru átvételekori ellenőrzés elmulasztásából, a rendeltetésellenes használatból vagy durva hanyagságból származó károkért természetszerűen nem vállalhatunk felelősséget.  Elérhetőség: infokovox.hu; Tel:+36-1/780-1446  2008 - kovox.hu