KOVOX Kft.  
    A megoldás minden helyzetre
  Főoldal | Rólunk TermékeinkIparágak szerint | Specialitások | Gyakori problémák | Akció | Elérhetőség
  Termékeink:


  MUNKAVÉDELEM,
  BALESETMEGELŐZÉS

  » Védőeszköz automata

  » Csúszásgátló szalag,
     lapok, alakzatok

  » Álláskönnyítő és
     csúszásvédett
     elfáradás elleni
     védőszőnyegek

  » Menekülőútvonal
      jelölés,
     utánvilágító táblák

  » Kézvédelem,
     alkarvédelem

  » Lábvédelem

  » Légzésvédelem

  » Hegesztésvédelem

  » Fejvédelem

  » Szemvédelem

  » Arcvédelem

  » Hallásvédelem

  » Hűtött, fűtött ruházat

  » Vegyvédelmi ruházat

  » Lángálló, tűzálló
     (éghetetlen) ruházat

  » Hűtőházi ruházat

  » Vízálló ruházat
     Esőálló ruházat

  » Jólláthatósági
     ruházat

  » Egyszerhasználatos
     ruházat

  » Kötények

  » ESD védelem

  » Nagyfeszültség és ív
     elleni védőeszközök

  » Zuhanásvédelem

  » Szerszámrögzítők
     szerszámok leesését
     gátló eszközök

  » Nagynyomású
     vízsugár elleni
     védelem

  » Munkaruházat,
     formaruházat

  » Gázdetektorok,
     gázérzékelők

  » Személyi higiéne,
     kézápoló szerek

  » Szemzuhany,
     mentesítő zuhany

  » Ízületi védők,
     nyomási trauma
     ellen védők

  » Elsősegély dobozok

  » Kommunikációs
     eszközök

  » Kizáró eszközök

  » Tűzoltókészülékek,
     tűzjelzők


  SZENNYFOGÓK,
  TAKARÍTÁS, HIGIÉNIA

  » Takarító készülékek

  » Ipari porszívók

  » Tisztasági, beléptető
     szennyfogó szőnyeg

  » Fürdő, zuhany, öltöző
     padlófedés

  » Személyi higiéne,
     kézápoló szerek

  » Mosdó, WC kellékek
     adagolók, szárítók,
     tárolók, stb.

  » Hulladékgyűjtő
     tartályok


  IPARI PADLÓFEDÉSEK,
  PADLÓJELÖLŐK,
  RAKTÁRFELSZERELÉS,
  ÉPÜLETVÉDELEM

  » Padlóborítások

  » Jelölőszalagok

  » Menekülőútvonal
      jelölés,
     utánvilágító táblák

  » Csúszásgátló szalag,
     lapok, alakzatok

  » PVC szalagfüggöny

  » Beütésvédő élvédők,
     falvédők

  » Rugalmas korlátok,
     ütközésvédők

  » Dobozelcsúszás
     elleni fóliák

  » Gázdetektorok,
     gázérzékelők

  » Védőeszköz
     automata

  » Tűzoltókészülékek,
     tűzjelzők


  KÜLTÉRI ESZKÖZÖK,
  KORLÁTOK, TALAJFEDŐK,
  SÁTRAK, TARTÁLYOK

  » Sátrak:
     mentesítő sátor,
     katasztrófavédelmi
     sátor

  » Terelőkorlátok
     elkerítő eszközök,
     közúti eszközök

  » Útlefedő eszközök,
     fedőlapok, útlapok,
     útrácsozatok

  » Gyorstelepítésű
     gumitartályok,
     tömlők

  » Abszorbensek

  » Elfolyás gyűjtők,
     kármentő tartályok

  » Tárolószekrények

  » Szemzuhany,
     mentesítő zuhany

  » Víz-, törésálló
     dobozok, ládák

  » Lámpák,
     zseblámpák,
     fényforrások
ÜZEMCSARNOK?
RAKTÁR?

ELEGE VAN
AZ ÁLLANDÓAN

- felszakadozó
- nehezen eltávolítható
  foszlányokat hagyó
- rálépve nem érzékel-
  hető
- havonta lecserélendő
- csúszós felszínű
- állandósult gondot
  jelentő

JELÖLŐ-
SZALAGOK-
BÓL?

AKKOR
VÁLTSON!

CÉGÜNK TÖBB MINT ÖNKISZOLGÁLÓ EGYSÉG!

Ön melyik étteremben érzi jobban magát?
Ahol belépéskor a falon lóg a választék, amiből aztán ön valamit találomra kiválaszt és azt eszi,
vagy
ahol kíváncsiak az igényeire, örömmel veszik kérdéseit, és a lehetőségeik keretén belül, tapasztalatot, szaktudást és gyakorlottságot hozzáadva, a legjobbat ajánlja fel az asztalához kimenő pincér?

És ha az utóbbi étterem ezért még felárat sem kér? Akkor melyikbe megy?


Rólunk

A Kovox Kft. elsősorban a személyi védőeszközök piacán kínálja termékeit.

Célunk, hogy az igényeket felmérve, a felhasználóval egyeztetve legyünk képesek a legjobbat kínálni, a lehető legkedvezőbb áron.
Ezért termékeinket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, azokkal egyeztetve a hazai árak kialakításáról, figyelembe véve a hazai piac lehetőségeit, a felhasználók legjobb kiszolgálása érdekében.

A gyártókkal és a vevőkkel való közvetlen kapcsolat lehetővé teszi, hogy a felmerült kérdéseket és igényeket a legjobban elégíthessük ki.

A velünk szerződött gyártók Európa, Észak-Amerika, Ázsia (sőt egyes esetekben Afrika és Ausztrália) kiváló minőségű, kedvező ár/érték arányú termékeit juttatják el Önökhöz a Kovox Kft.-n keresztül.

Kínált termékeink csakis minősített gyártóktól származnak, és (amely alkalmazásokra ez kötelező) mind rendelkeznek a megfelelő EU szerinti biztonsági tanúsítványokkal (EN szabványok megfelelőségével). Portfóliónk kialakításánál külön ügyeltünk arra, hogy csakis megbízható minőségű, világszínvonalú, de az itthoni forgalomban nem tömegesen terjesztett termékeket kínáljunk, ezzel is egyedi arculatot, és kiváló lehetőségeket kínálva azon felhasználóknak, akik minőségi termékeket, minőségi módon szertnének előállítani.
Rossz minőségű, csakis ára miatt a hazai piacra ömlesztett, igénytelen tömegtermékekkel, szemben a hazai szomoró gyakorlattal, cégünk NEM foglalkozik.

Termékeinket a felhasználók igényeinek felmérésével elsősorban üzemek, gyárak, szolgáltató vállalatok számára kínáljuk, de számos termékkel kiszolgálunk kicsi cégeket és magánvevőket is. Sajnos néhány termékből a néhány darabos kiszolgálás azonban nem megoldható, annak megvalósítása irreálisan magas árakkal lenne csak lehetséges.

Termékeink kínálható skálája is ezek szerint változhat, szűkülhet vagy bővülhet, a mennyiséggel, fizetési kondíciókkal áraink is változhatnak. Éppen ezért teljes árlistát nem tartunk fenn, ilyen jellegű kéréseiket sajnálattal el kell utasítanunk. Árainkat a szükséges termékekre az adott devizaárfolyamok mellett, az adott mennyiségekhez igazítva, az egyedi esetet komplexül figyelmbe véve alakítjuk ki, hogy a felhasználó a legjobb ár-érték arányt érhesse el lehetőségeihez és szükségleteihez mérten. Így mindig arra adunk ajánlatot, amire Önnek éppen szüksége van, és abba minden akkor lehetséges árengedményt automatikusan beépítünk.

Ez a felépítés is biztosítja, hogy nem csupán mintegy étlapként szeretnénk kínálatunkat Önök elé tenni, melyből aztán maguknak kell választani, hanem jó házigazdához méltóan szívesen vesszük óhajaikat, melyekre Önökkel egyeztetve, egyénileg szabott, mennyiségfüggő ajánlatot adunk akár mindennapi, akár különleges igényeikre, felhasználási céljaikra is.

Nem titkolt célunk, hogy a felhasználókat csakis közvetlenül szállítsuk be, ezért képezzük és fizetjük saját embereinket, használunk saját marketing eljárásokat. Ezen túl természetesen örömmel vesszük kiskereskedelmi egységek (üzletek) érdeklődését is, feltéve, hogy  teljes skálánkat kívánják boltjukban tartani, üzleti filozófiánkat magukévá tenni. Ebben az esetben igényeit hasonló gonddal kezeljük.

Ellenben az alkalmilag megkereső, saját termékskálájukat velünk tökéletesíteni kívánó, de termékeink közül csak 1-2 dolgot terjeszteni szándékozó, a felhasználó és a beszerzés közé beékelődő, feleslegesen árfelhajtó, internetes keresőkbe a végfelhasználók helyetti begépeléssel kutató, magukat "mindentbeszerzőnek" hirdető ám szakmaiatlan viszonteladói láncokat szeretnénk a felhasználók érdekében elkerülni.
Így az ilyen megkeresésekre csak egyéni elbírálás után adunk ajánlatot, és tőlük még a ritka pozitív döntés esetén is előre történő készpénzfizetést kérünk.


A fentiekből következően a végfelhasználók igényei MINDIG előnyben vannak és lesznek, MINDEN viszonteladó igényével szemben. Kérjük, hogy ezt a napi rendszerességgel felbukkanó, saját sürgőséggel követelőzően fellépő viszonteladói szándékú egységek vegyék figyelembe.
Célunk saját termékeink, saját cégnév alatti bevezetése, saját dolgozóink munkájának megbecsülése, és nem más, magukat kereskedőnek nevező cégek hiányának kiegészítése, hírnevének javítása a mi munkánkkal. Ehhez akár a közvetlen eladás elvesztése árán is ragaszkodunk.
Képesek vagyunk mi is beszállítani a legnagyobb multinacionális vállaltokat is, így akik ragaszkodnak mégis a láncokon keresztüli vásárláshoz, azoknak "egyéb" okaik vannak. Az ilyen "struktúrákat "viszont nem támogatjuk.


Mit üzent számunkra a gazdasági válság, és az utána kialakult helyzet?

Tekintettel a kialakult gazdasági helyzetre, a cégek szűkülő  beszerzési  költségkeretére úgy gondoljuk, senkinek nem kell manapság a költséghatékony beszerzés fontosságát ecsetelnünk. Felmérések mutatják, hogy sok cég többféleképpen is keresi a kiutat a nehezedő viszonyok közül. A módszerek csak egy része a leépítés, a termelés csökkentése. A kiadások csökkentésének, a versenyképesség növelésének ez csak a legegyszerűbb, ámde nem legjobb módja.
Számos cég belátta, hogy soha fontosabb nem volt, hogy átvizsgálja beszerzési forrásait és ne használja automatikusan a legkényelmesebb, megszokott beszállítóit, alapanyagait, termelési segédeszközeit, kellékeit, a korábbi helyzetben létrejött módszereit.

Az elkényelmesedett vállalatok, melyek nem képesek ebben a helyzetben felkutatni az újat, jobbat, tartósabbat, a célnak megfelelőbbet, menthetetlenül lemaradnak. Akik piaci viselkedésükön mit sem változtatva továbbra is drágábban vásárolnak ugyanolyat, vagy kereskedelmi láncokon keresztül vásárolják meg ami a hazai képviselőtől közvetlenül is beszerezhető, vagy úgy vásárolnak olcsóbbat csak az árral való megtakarításért, hogy az sem funkcióban, sem tartósságban nem elegendő, és végül jóval többe kerül a cégnek - bizony súlyos veszteségeket termelnek és előbb-utóbb kénytelenek dolgozóiktól megválni, majd akár csődbe is mehetnek.

Ezzel szemben örömmel tapasztaljuk, hogy jónéhány partnerünk kihasználva a közvetlen tapasztalatok és tanácsok lehetőségét, és az általunk képviselt szélesebb választékot, egyre inkább felismeri a minőségi termékek hosszútávon gazdaságosabb alkalmazását (hosszabb élettartam, strapabíróbb, ellenálóbb kialakítás, nagyobb munkakedv és teljesítmény, hűségesebb dolgozók), és egyre többször választ minőségi és közvetlen kínálatunkból.
Sokan megtapasztalták már: ha egy-egy termékre adott esetben többet is kell áldozni, mint egy egyszerűbb változatára, de ha tovább tart, hosszabb ideig használható megbízhatóan, pótlásáról  hosszabb idő után kell újra gondoskodni, vele a dolgozók elégedettebbek, a balesetek száma csökken, vagy megszűnik - az minden cég kiadásaira pozitív hatást gyakorol.
Mindez még fontosabb a személyi biztonság területén, ahol az elégtelen megoldások következtében kialakuló balesetek komoly kiadásnövekedést, termeléskiesést, de akár kellemetlen jogi következményeket és a cég negatív hírnevét is eredményezhetik.

Köszönjük bizalmukat és elismerő visszajelzéseiket, továbbra is azon leszünk, hogy  termékeink  minőségével és árával egyaránt elégedett lehessen minden partnerünk.
Cégadatok és információk:

Cégünk csomagküldő kereskedelmmel foglalkozik.
A megrendeléseket írásban kérjük leadni, ennek módja lehet emailben leadott rendelés is. Az elfogadott megrendelés szerződésnek minősül.
A leszállított termékekről ÁFÁ-s számlát állítunk ki. A számlák kiállításához megkapott adatokat (név és cím) más célra, mint a számlák kiállítására nem használjuk fel.
A számlák kiállításának nyelve a magyar.
Elállás esetén a termék hiánytalan, sérülésmentes visszaszállítása a megrendelőt terheli. (elállási jog csaki az érvényes PTK alapján fogyasztónak minősülő természetes személyeket illet, a jogszabályoknak megfelelő esetek kivételével)


Cégnév: Kovox Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövid név: Kovox Kft.
Székhelycím (üzletfelelk fogadására nem itt történik!): 1126 Budapest Királyhágó u. 16.
Telephely (kiszolgálást, ügyfélfogadást csak itt végzünk!): 1135 Budapest Csata u. 24.
Tel.: 1/780-1446 (hétfőtől péntekig 10-17:30-ig)
E-mail címe: vedoeszkozkovox.hu
Weboldal címe: www.kovox.hu
Adószám: 11235952-2-43
EU-s adószám: HU11235952
Cégjegyzékszám: 01-09-676995 (nyilvántartásba vette: Fővárosi Cégbíróság)
Bankszámlaszám - HUF (forint): 12011265-00158309-00100007 Raiffeisen Bank
Bankszámlaszám - EUR (euro): 12011265-00158309-00200004 Raiffeisen Bank

Kapcsolattartó neve: Dr. Kovács András
Tel.: 1/780-1446 vagy 70/318-8525
E-mail címe: kovacs.andraskovox.hu
Fizetési, szállítási lehetőségek:
  
Utánvét
A megrendelt áru ellenértékét a futár veszi át készpénzben. A fizetendő összeg az áru és a kiszállítás ellenértéke.
A kiszállítás díja függhet a termék jellegétől, méretétől, mennyiségétől, értékétől. Ezért a kiszállítási díjat még a szerződés (érvényes megrendelés) előtt közöljük, ennek tudatában dönthet arról, hogy rendelését feladja-e.
Az ÁFÁ-s számlát a csomag tartalmazza.

Személyes átvétel
Bemutatótermünkben, előzetes egyeztetés alapján. Ekkor a számlát az áruval együtt adjuk át, annak ellenértéke készpénzben teljesíthető. Szállítási díjat ilyenkor nem számítunk fel. ÁFÁ-s számla készítése kötelező, számla nélkül terméket nem adunk ki.

Átutalás előre
A megrendelt termék(ek) árát és az előre egyeztetett szállítási díjat bankszámlánkra előre fizetik be. Ezzel a szállítási díj rendszerint csökkenthető. Ha személyesen veszik át bemutató helyiségünkben, úgy kiszállítási díj nincsen.
Kiszállítás esetén ilyenkor a futárnak nem kell semmit fizetni. Az ÁFÁ-s számlát a csomag tartalmazza.

Átutalás utólag:
Megállapodás szerint a fizetés töténhet utólag is, a leszállításkor vagy pár nappal azután kiállított és elküldött számla (a számla az áruval együtt, avagy megegyezés szerint külön postázva) ellenértékét a vevő a megállapodott fizetési határidővel, átutlással teljesíti bankszámlánkra.
Ezt a lehetőséget csakis egyes céges vásárlóinknak biiztosítjuk, egyéni elbírálás szerint.

A fizetés pénzneme: A fizetés a számlákon feltüntetett pénznemben történik. Ez az esetek túlnyomó részében forint (HUF). Egyes, külön megállapodott esetekben a pénznem lehet euro (EUR) is. EUR-s fizetési kérelmet csak átutalásos esetekben fogadunk el. Ilyenkor a számlát is EUR-ban állítjuk ki. Ennek összege a kiálítás időpontjában kedvezőbb lehet, de a fizetési határidőre az árfolyammozgások miatt már kedvezőtlenebbé válhat.
Ha EUR-s fizetést fel tudunk ajánlani, úgy vevőink maguk dönthetnek, hogy melyik (HUF vagy EUR) árajánlatunkat fogadják el. Az adott ügyletre a rendeléskor elfogadott fizetési mód és devizanem, a későbbiekben már nem változtatható.

A minőségi kifogások kezelése:
Az árut annak kiadása előtt ellenőrizzük, látható hibás árut nem küldünk ki.
A rejtett hibákat azok észrevételekor a vásárló bejelentésére kivizsgáljuk. Ha a hiba a termék gyártási hibájára vezethető vissza, úgy a vásárló cserére vagy az ellenérték visszatértésére tarthat igényt.

A vásárló a terméket köteles átvételkor szemrevételezéssel megvizsgálni.
Amennyiben a terméket hibásnak találja, úgy a vásárló egy hetes jogvesztő határidőn belül köteles írásban jelenteni a konkrét kifogás megadásával. A kifogásolási határidő kezdete látható hibák esetén az átadás, rejtett hibák esetén a hiba felfedésének időpontja.
A hiba bejelentését követően 5 munkanapon belül kell válaszolnunk, ha külön kivizsgálásra van szükség, úgy a kivizsgálására cégünknek 30 nap áll rendelkezésére, ami alatt a bejelentésre írásban köteles választ adni.

Szándékos rongálásból, az áru nem megfelelő tárolásából, az áru átvételekori ellenőrzés elmulasztásából, a rendeltetésellenes használatból vagy durva hanyagságból származó károkért természetszerűen nem vállalhatunk felelősséget.

  Elérhetőség: info@kovox.hu 2008 - kovox.hu